ODI

Rabo Clubkas Campagne: Stem op ODI Weerselo!

logo2man-voetbalveld_hart[6] (1)

 

Rabobank Twente Oost draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Twente Oost stelt € 100.000,- beschikbaar! Ook ODI Weerselo doet mee aan deze Rabo Clubkas Campagne!

 Oproep aan alle leden die klant zijn bij de Rabobank: stem op ODI !

Het is voor ons daarom belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij gaan de bijdrage van de Rabobank gebruiken voor de aanschaf van materialen voor onze sportactiviteiten zowel in de zaal, als bij het bejaardentehuis, als op de Jeu de Boules-baan. Mede door deze bijdrage kunnen we het sporten in het dorp mogelijk blijven maken tegen een betaalbaar tarief. Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan ODI Weerselo tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Twente Oost.

Stemmen

Alle klanten van Rabobank Twente Oost (vanaf 12 jaar) ontvangen via de Rabobank digitaal of per post een code, waarmee drie stemmen uitgebracht kunnen worden.  Van dinsdag 1 mei tot en met maandag 21 mei kunnen deze stemmen worden uitgebracht, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 100.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. ODI Weerselo ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Hulp nodig bij het stemmen

Mocht je jouw stem op ODI Weerselo willen uitbrengen, maar zelf niet precies weten hoe dit moet via de computer, dan willen wij je graag helpen. Op donderdag 3 mei is Nicol Oude Luttikhuis vanuit het ODI-bestuur aanwezig van 19.00-20.30 uur bij de JdB-baan in Weerselo om je te helpen bij het stemmen.

Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/twenteoost.

Bedankt voor jouw steun!

Groeten van het ODI-bestuur,

Esther Olde Meule, Eddy Bijen, Nicol Oude Luttikhuis, Ina Nijhuis, Brenda Oogink, Iwona Reinders en Maureen Oude Essink Nijhuis.