ODI

Stem op ODI Weerselo bij de clubkascampagne van ODI Weerselo

zie voor ons promotiefilmpje: https://www.youtube.com/watch?v=rXQCA7nRYCU

 

 

ODI Weerselo doet mee aan de Rabo clubkascampagne

De Rabobank organiseert dit jaar weer de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Twente Oost stelt hiervoor in 2019 € 125.000,- beschikbaar! Door middel van stemmen, kun je als vereniging een deel van dit geld ontvangen. Vorig jaar heeft ODI Weerselo hier ook aan meegedaan en hebben we een mooie cheque ontvangen van 548,47 euro. Daar hebben we nieuwe materialen voor kunnen kopen, zoals elastieken voor de aerobics en grind voor de Jeu de Boules. Maar ook zijn een deel van de onkosten van onze (circus)show hiermee betaald en konden we het beweegdiploma voor de kleuters hierdoor blijven aanbieden.

 Ook dit jaar doet ODI Weerselo mee aan deze Rabo Clubkas Campagne!

Hoe werkt het?  Jouw stem is geld waard!

Klanten (vanaf 12 jaar) van de Rabobank ontvangen voor de stemperiode per post of e-mail een unieke code waarmee ze kunnen stemmen op hun favoriete vereniging/ stichting. Van dinsdag 19 maart tot en met zondag 7 april 2019 kunnen zij via een stemsite hun stemmen uitbrengen op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Iedere klant ontvangt drie stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht.

Het stemmen gaat digitaal en dat kun je in bovengenoemde periode doen op het moment dat het jezelf het beste uitkomt.

Oproep aan alle leden die klant zijn bij de Rabobank

Het is voor ons daarom belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij hebben als doel om met dit geld de noodzakelijke materialen aan te schaffen voor al onze sportactiviteiten die wij geven als ODI Weerselo, waaronder in elk geval een nieuwe dikke mat.

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan ODI Weerselo tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Twente Oost.

Wij hopen natuurlijk dat jullie twee van jullie drie stemmen op ODI willen uitbrengen, zodat wij nieuwe materialen kunnen aanschaffen.

Hulp nodig bij stemmen?

Mocht je je stem op ODI Weerselo willen uitbrengen, maar zelf niet precies weten hoe dit moet via de computer, dan willen wij je graag helpen.

Wij zijn hiervoor op dinsdag 26 maart om 15 uur aanwezig bij de Jeu de Boules-baan in Weerselo. Hiervoor moet je je formulier van de Rabobank met de code meenemen.

Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/twenteoost.

Bedankt voor jouw steun!

Groeten van het ODI-bestuur,

Esther Olde Meule, Eddy Bijen, Nicol Oude Luttikhuis, Ina Nijhuis, Brenda Oogink, Iwona Reinders en Maureen Oude Essink Nijhuis.