ODI

De 5km-loop van ODI Weerselo. Loop je mee?

Op tweede paasdag 22 april a.s. sluit de zeer geslaagde hardloopclinic van Huub van Langen, georganiseerd door ODI, af met een 5km loop. Natuurlijk doen de enthousiaste deelnemers mee, die in januari samen begonnen zijn met hardlopen. Onder deskundige begeleiding van Huub van Langen en Nick Vredenbregt hebben ze verantwoord getraind om de loopafstand op te bouwen van 0 tot 5 km.

We willen iedereen uit Weerselo (met enige/ruime loopervaring) uitnodigen om ook mee te lopen. Met een officiële tijdklok zal je prestatie geregistreerd worden, maar de olympische gedachte staat voorop: meedoen is belangrijker dan winnen!

Start en finish zijn in de Raadhuisstraat, en na afloop is er koffie en gebak voor iedereen.

We starten om 9.00 uur. Lopers dienen zich om 8.30 uur te melden voor de gezamenlijke warming-up.

 De clinic wordt hiermee afgesloten, maar ODI Weerselo gaat door met hardlopen:

 Loopgroep ODI Weerselo gaat van start!!!

 We beginnen met twee trainingstijden:

Dinsdagavond 19.30 uur vanaf het gemeenteplein Weerselo

Specifieke training door hardlooptrainer Nick Vredenbregt, met loopscholing. Er wordt gedifferentieerd tussen geoefende lopers en recreanten. Vanaf dinsdag 4 juni.

 Zondagmorgen 9.00 uur vanaf het gemeenteplein Weerselo

Duurloop training in een laag tempo (ca 9 km/uur) in kortere en langere intervallen, gedurende 1 uur tot 1.5 uur, evt met differentiatie in looptempo. Vanaf zondag 5 mei.

 Wil jij goede begeleiding om verantwoord te trainen voor een wedstrijd of om blessurevrij recreatief te genieten van het hardlopen, word dan lid.

Voor slechts 40 euro per jaar kun je zo vaak komen trainen als je wilt. Ontspanning Door Inspanning in de buitenlucht; met een enthousiaste, gezellige groep aan je fitheid werken!

Meld je aan via info@odiweerselo.nl