ODI

Update Loopgroep ODI Weerselo

Loopgroep ODI Weerselo is een feit en inmiddels hebben zich al vele leden aangemeld.

Hier zijn we ontzettend blij mee, en we hopen dat velen zich hierbij nog zullen aansluiten.

 Sinds zondag 5 mei zijn de hardlooptrainingen op de zondagochtend van start gegaan.

We verzamelen iedere zondag om 9.00 uur voor het gemeentehuis. We lopen LDL. Dat houdt in dat we op zondag een lange duurloop doen op 60-70% van onze maximale hartslag, dus zoals Huub van Langen zei “onaangenaam langzaam”. Dit houdt in dat we in principe geen warming-up nodig hebben. We doen wel een gezamenlijke cooling-down.

Op zondagochtend zal de groep door twee personen begeleid gaan worden, zodat de route duidelijk is, en evt. een opsplitsing van de groep mogelijk is bij behoefte.

We proberen wel gezamenlijk te starten en eindigen. De begeleidingsgroep bestaat uit:

Esther Olde Meule, Judith Leferink, Petra oude Weernink, Andrea van Schoot en Brenda Oogink.

 Vanaf 4 juni start de dinsdagavond-training.

We starten om 19.30 uur op het industrieterrein, bij Wolbers RVS en staalproducten, Echelpoelweg 13 te Weerselo.

Dit wordt een specifieke training, gegeven door hardlooptrainer Nick Vredenbregt, met loopscholing. Er wordt getraind op zoveel mogelijk individueel aangepast niveau, met veel aandacht voor techniek.

 Bij aanmelding via info@odiweerselo ontvang/ontving je het officiële inschrijfformulier voor het lidmaatschap en de contributie-incasso. Deze graag uiterlijk medio juni ingevuld naar Ina Nijhuis-Grobbe retourneren (via mail naar info@odiweerselo, of bij haar door de brievenbus). Tot die tijd kunnen de trainingen vrijblijvend geprobeerd worden.

In juli vindt de contributie-incasso plaats voor het jaar 2019, het betreft 40 euro.

 Tevens ontvang/ontving je bij aanmelding het intake formulier ten behoeve van de training op dinsdagavond. Het formulier is in Word te openen en in te vullen. Graag deze ingevuld uiterlijk eind mei mailen naar nick.vredenbregt@gmail.com. Hiermee kan Trainer Nick Vredenbregt zich voorbereiden op de groep en de individuen. 

 We wensen jullie veel loopplezier!!