ODI

NIEUW! ODI MindTraining (eerste avond 23 maart is reeds vol!)

Door het succes van de vorig jaar georganiseerde avonden, komt er een vervolg op de ODI MindTraining.
Dit jaar wordt er vier keer een ODI MindTraining gegeven door onze enthousiaste sportdocenten Lily Braaksma en Brigitte Senger.

Wat is MindTraining?

MindTraining is een combinatie van het fysieke en mentale welzijn. Binnen de huidige maatschappij merken we dat mensen steeds mer moeten. Hierdoor ondervinden veel mensen stressgerelateerde klachten, zoals hoofdpijn, rugklachten, slaap- en ademhalingsproblemen. De MindTraining draagt eraan bij om deze klachten te verminderen.

Op de avonden staan er fysieke ontspanningsoefeningen op het programma. De strekking van elke avond is hetzelfde, maar de inhoud verschilt per avond. Maar er zijn allerlei manieren om naar jezelf te kijken. We hopen door zoveel mogelijk ontspantechnieken aan te reiken, de mensen eruit kunnen halen wat hen aanspreekt. Daarnaast zijn er ook yoga en pilatesoefeningen. Enkele voorbeelden zijn: Tibetaanse en Indiase yoga, pilates en aandachtstraining en een eerste stap richting meditatie.

De data zijn:

23 maart = reeds VOL

22 juni

21 september

14 december

Tijd: 19-21 uur.

Je kunt je voor één of meerdere avonden opgeven. Elke avond is verschillend.

Praktische info:

Trek comfortabele kleding aan, liefst lange pijpen en lange mouwen. Neem ook warme sokken mee en een grote handdoek en een plaid/deken.

Opgave kan via: info@odiweerselo.nl

De kosten bedragen 10 euro per avond.

ODI MindTraining wordt gehouden in het Trefpunt.