ODI

Aerial Silk bij ODI Weerselo

Op donderdag 10 maart start ODI Weerselo met een nieuwe les; Aerial Silk. Dit is een vorm van luchtacrobatiek waarbij kracht, lenigheid, coördinatie en lef aan bod komen. De bovenstaande facetten zijn erg belangrijk bij Aerial Silk, hierop wordt dan ook goed getraind. In de doeken wordt onder andere geklommen, geknoopt, gewikkeld, gerold en ‘gevallen’. Dit maakt Aerial Silk tot een zeer unieke een veelzijdige sport. In het begin lijken de oefeningen misschien nog wat ingewikkeld, maar je leert erg snel nieuwe onderdelen en oefeningen aan.

In eerste instantie worden deze lessen aangeboden in een pilot die duurt tot aan de meivakantie. Op donderdag 10 maart om 17.45 uur is er in sporthal ’t Trefpunt een proefles waaraan iedereen vanaf 8 tot en met 16 jaar kan deelnemen. Deze les zal starten met een korte demonstratie door de trainsters. Hierna is er voor iedereen die interesse heeft de mogelijkheid het doek in te gaan en uit te proberen hoe leuk Aerial Silk is! Na deze proefles kun je je inschrijven om deel te nemen aan de pilot.

De vervolg lessen (de pilot) vinden iedere donderdag om 17.30 uur in sporthal ’t Trefpunt te Weerselo plaats. De eerste officiële les start op 17 maart en eindigt op 28 april. Na de laatste les wordt geëvalueerd of de lessen doorgang kunnen vinden. De kosten voor Aerial Silk bedragen €5,00 per les.