ODI

ODI Zwangerschapsyoga

Mijn naam is Berryl Victorian, getrouwd en moeder van 2 meiden van 7 en 4 jaar.

Toen mijn oudste dochter geboren werd ben ik begonnen haar te dragen met een draagdoek en toen ik eenmaal onder de knie had hoe dat werkte dacht ik: “Waarom doet niet iederéén dit?”

Ik ben me gaan scholen om andere ouders te leren een lange draagdoek te knopen en van het één kwam het ander en via babymassage kwam ik uit op zwangerschapsyoga en daarna Yin Yoga.

De zwangerschapsyoga is er op gericht om je spierkracht en conditie te behouden tijdens je zwangerschap en je goed voor te bereiden op een mooie vlotte bevalling waarin jij en je partner zo lang het medisch verantwoord is de regie houden.

Ademtechnieken, spierversterkende oefeningen, gebruik maken van de zwaartekracht om te bevallen en letterlijk én figuurlijk in balans blijven tijdens deze bijzondere en intense fase in je leven, het draagt allemaal bij aan een vlottere bevalling en een sneller herstel daarná.

Ik kijk er maar uit om jullie op de woensdagavonden te ontmoeten bij de zwangerschapsyoga lessen van ODI in Weerselo voor herkenning en ontmoeting met andere zwangeren en ontspanning na milde tot soms ook wel pittige inspanning.

Lees verder op www.berrylbaby.nl

Hartelijke groeten Berryl Victorian

Kleding

Makkelijk zittende kleding en eventueel sokken en een trui.
Het meenemen van een badlaken is noodzakelijk.

De lessen
Zwangerschapsyoga wordt in kleine groepen gegeven.
Aansluitend is er tijd om ervaringen uit te wisselen, die met je zwangerschap te
maken hebben.

Wanneer kan men deelnemen. Het is goed om te beginnen tussen de 16 en 20 weken om optimaal te profiteren van de zwangerschapsyoga. Je hebt geen yogaervaring nodig. Elke zwangere kan meedoen.

Zwangerschapsyoga wordt vanaf april gegeven op woensdagavond van 19-20 uur door Carin Weerink (06-55548985) in de ODI-zaal.

Kosten

De kosten zijn 200 euro voor de cursusperiode (vanaf 16-20 weken tot de bevalling)

Carin is een officieel erkende yogadocent en zij staat ingeschreven bij de Vereniging van Yogadocenten (NVY) met een registratienummer. Daarom is het mogelijk om afhankelijk van je verzekering het geheel of een deel van het cursusgeld terug te krijgen via de verzekering. Kijk hiervoor je polis na.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de docente Carin Weerink (06-55548985). Aanmelden kan bij Ina Nijhuis: info@odiweerselo.nl  .