ODI

Senioren Fit 55+ bij ODI Weerselo

Seniorenfit 55+ Fit is de groepsles voor 50-plussers. Omdat bewegen belangrijk is voor jong én oud, biedt ODI,55+ Fit aan. Deze les is de ideale manier voor 55 plussers om aan conditie, uithoudingsvermogen en lenigheid te werken. Met 55+ Fit houd je je spieren en gewrichten soepel. Daarnaast kun je tijdens deze les samen met leeftijdsgenoten aan een betere lichamelijke conditie werken, wat het natuurlijk extra leuk maakt. Werk in een ontspannen en gezellige sfeer aan je algehele fitheid bij ODI!

In de groepsles wordt er een mix van oefeningen gedaan om de spieren goed op te warmen en de conditie te verbeteren. Elke les wordt gestart met een goede warming-up om vervolgens te gaan  werken aan  conditie, lenigheid en kracht.  De combinatie van verschillende oefeningen zorgt voor soepelere spieren en gewrichten. Al snel zal je merken dat je houding in het dagelijks leven verbetert, waardoor je minder last zal hebben van pijn- en stijfheidsklachten. Tijdens de oefeningen word je ten allen tijde begeleid door een gecertificeerde instructeur! Door de verschillende opties is de les zowel te volgen voor beginnende als gevorderde sporters.

De lessen vinden plaats op donderdagavond in een kleine groep (+/-10 mensen) om 18.45 uurin het ODI zaaltje (Raadhuisstraat, achter Nijntje Pluis) onder professionele en persoonlijke begeleiding van Marieke Koop.

Kom maar op en neem je buurvrouw, buurman, vriend of vriendin mee om lekker een uurtje te sporten!!

Je mag vrijblijvend 2x meedoen.

Contributie: 40 euro per kwartaal

Informatie en aanmelding bij Marieke Koop 0622538637