ODI

Klaar voor de start?! ODI Hardloopclinic 2024

Loop mee met onze 5e Beginners Hardloopclinic bij Loopgroep ODI Weerselo, startend op 3 maart! Onder de deskundige begeleiding van Nick Vredenbregt bereik je in slechts 3 maanden 45 minuten non-stop hardlopen of 5 km. Geniet van het rennen door het bos, ervaar de seizoenen op je eigen tempo!

Deze clinic bereid je voor op de WeerseLoop 2024 op 9 juni. Schrijf je snel in voor wekelijkse begeleiding. De groepsgrootte is beperkt tot 25 voor persoonlijke aandacht. De kosten bedragen eenmalig €50, inclusief een minutenschema bij aanmelding.

Nick Vredenbregt begeleidt deze cursus sinds 2019 en is tevens onze hardlooptrainer op dinsdagavond. Deze editie wordt hij bijgestaan door hardlooptrainster in opleiding Maud Bijsterbos, die haar stage op zondagochtend loopt.

Met al meer dan 30 enthousiaste leden die 2-3 keer per week hardlopen, biedt Loopgroep ODI Weerselo een laagdrempelige, gezellige en sociale hardloopervaring die past bij een gezonde leefstijl.

Meld je aan via info@odiweerselo.nl

Cursusduur: 3 maart – 9 juni

Startlocatie: Sporthal ’t Trefpunt, Weerselo

Tijdstip: Zondag 9.00-10.00