ODI

Fijne feestdagen en een gezond en fit 2020!

ODI Weerselo wenst iedereen een fijne Kerst en een gezond en fit 2020 toe!

Het waren geen kerstballen die door het Trefpuntzaaltje gingen… Nee, het waren grote yogaballen, waarmee de mannen van de gymgroep wel konden knallen!

Als Bestuursleden maken we rond deze tijd met een Kerstattentie een rondje langs onze sporten om de docenten, assistenten en vrijwilligers te bedanken voor hun inzet voor ODI. Tevens een mooi moment om even de sfeer te proeven tijdens de lessen op dinsdag:

ODI Fit&Actief:

Docent Niels van ODI Fit & Actief (60+ mannengym) had weer een leuk spel bedacht. Na een warming-up werden de 16 mannen in 2 groepen verdeeld en al gooiend, rollend, schietend moesten ze vanachter een lijn met grote yogaballen een kleinere bal naar de lijn aan de overkant krijgen. Maar daar staan de tegenstanders, die de bal proberen tegen te houden en de bal juist naar de andere kant willen krijgen. Het was een leuke, actieve bedoening! Er werd gelachen, serieus en fanatiek gespeeld en af en toe ook (heel onschuldig) gesmokkeld met de lijn… Na de explosie van ballen, werden de mannen de laatste minuten op het matje geroepen voor afrondende spier- en souplesse oefeningen. Voordat de mannengroep van start ging, hadden de dames (ODI Fit&Actief) er hun uurtje met Niels al op zitten. Ook zij genoten van hetzelfde yogaballen-spel. Alleen ging het er bij de dames wat beheerster en met beleid aan toe, daar waar de mannen vooral kracht toepasten.

ODI Yoga:

De dames van de yogagroep onder leiding van yogadocente Frederique waren ook weer klaar voor hun wekelijkse inspanning. Matjes, dekentjes, kussentjes, alles lag sfeervol klaar. Nadien werd het jaar 2019 gezellig gezamenlijk afgesloten met thee en wat lekkers.

Jeu de Boules:

De leden van de Jeu de Boules genoten van het spel op de baan en het zonnetje. Nieuw bestuurslid Rian verraste hen met een grote krentenwegge. Als dank omdat de leden de baan, het clubhuis en de verhuur van de baan voor workshops altijd keurig verzorgen. Tussendoor en nadien is er tijd om gezellig te praten met een bak koffie en wat lekkers.

Vrijwilligerswerk vóór en sporten bíj ODI – we doen het samen.

Samen met docenten, vrijwilligers en leden – met plezier en voldoening – want we doen het voor mensen in en rondom Weerselo (van jong tot oud, van peuters tot in Huize Sint Jozef), om ze aan het bewegen te krijgen en te houden. Om fit(ter) te blijven en om elkaar tijdens het sporten te ontmoeten.

Wie dit leest en denkt “goh, dat lijkt mij ook wel leuk om te proberen”… dat kan!!! Of denk je, “Jeu de Boules of Fit&Actief (60+) zou iets voor mijn vader of moeder kunnen zijn…”? Heb het er met hen eens over! Het is leuk en goed om samen te bewegen! Mail naar info@odiweerselo.nl en probeer in het nieuwe jaar vrijblijvend 2x een sport van ODI uit. Zie onze website voor de sporten en tijden. Bij alle sporten is plek, behalve bij yoga en peutergym, daar is een wachtlijst. Vanaf 6 januari 2020 starten de lessen weer.