ODI

Start in januari met hardlopen bij ODI: beginnerscursus door Nick Vredenbregt

Meld je aan voor de cursus hardlopen (januari-april) en onder wekelijkse begeleiding van Nick Vredenbregt loop je in 4 maanden naar 45 tot 60 minuten. Samen met andere beginners werk je aan een betere conditie en een fitter lijf, op een verantwoorde manier. Samen hardlopen is erg gezellig en is meteen een “stok achter de deur”.

De groepsgrootte is maximaal 25 personen i.v.mFlyer hardloopclinic 2019. de persoonlijke begeleiding.

Nick Vredenbregt heeft vorig jaar eveneens de beginnerscursus van ODI Weerselo begeleid, in samenwerking met Huub van Langen. Sindsdien is hij onze hardlooptrainer op de dinsdagavond. Inmiddels zijn er bij Loopgroep ODI Weerselo ongeveer 30 leden actief en enthousiast aan het hardlopen, meestal twee tot drie keer per week. En regelmatig doen we met een redelijke groep mee aan verschillende wedstrijden in de regio, op verschillende afstanden. Nick draagt zijn steentje bij aan de verbetering van de prestaties.

Vanaf 5 januari 2020 kun je instappen! Samen met anderen in een groep trainen blijkt DE manier om de drempel te nemen en nu echt te beginnen. Na een paar weken besef je hoe gaaf het is om samen te lopen in de mooie omgeving van Noord Oost Twente.

Als lid van deze beginnersgroep train je op zondagochtend van 9.00 tot 10.00 uur. Elke training bestaat uit een beetje theorie en minimaal 60 minuten praktijk. Het praktijkgedeelte omvat een warming-up, een afwisselend programma met opbouw in afstand, aangevuld met eenvoudige loop-oefeningen en een cooling down. Een goede looptechniek geeft minder kans op blessures! Tevens krijgen de deelnemers een loopschema voor de andere individuele trainingsdagen. Dit loopschema kan ook individueel aangepast worden.

Na 4 maanden sluiten we af met een 5km-loop vanuit Weerselo. Daarna kun je individueel verder lopen of je kunt je aansluiten bij bijvoorbeeld Loopgroep ODI Weerselo. Nick kan je adviseren hoe verder te gaan. Tevens kun je onder begeleiding (ook bij ODI Weerselo) blijven trainen om op bijvoorbeeld 4 oktober 2020 de 5 of zelfs de 10 km te lopen in de Halve Marathon Oldenzaal of een andere wedstrijd in de regio.

Waar wacht je nog op…!? Doen!!

 

Cursusduur: zondag 5 januari – zondag 19 april 2020

Tijdstip: zondag 09.00-10.00u.

Waar: Startpunt: ODI-gebouw aan de Raadhuisstraat 4 te Weerselo.

Aanmelding: info@odiweerselo.nl. Bij aanmelding zal je een minutenschema aangeboden worden, dat je voorafgaand aan de cursus kunt doen, om je een beetje voor te bereiden op de cursus; dus op tijd aanmelden loont!

Kosten: 50 euro.